BitMiner - free and simple next generation Bitcoin mining software
Profit per minute 40 Satoshi!Profit per day 0.0006 Bitcoin!

AFACERI MICI PROFIT MARE

 Ai deja o afacere de succes sau esti abia la inceput ? In oricare din aceste situatii prezenta on-line a business-ului este imperativa pentru sporirea castigurilor si dezvoltarea nelimitata a oportunitatilor din domeniul afacerii respective.O simpla pagina web de prezentare sau un site simplu poate aduce venituri cu cel putin 30% mai mari si este deja un element de baza foarte important al afacerii pentru orice antreprenor priceput.
Afacere mica profit mare
Aproape in fiecare zi oamenii se afla in cautarea unei noi oportunitati de afacere sau de sporire a veniturilor,o idee buna poate aduce castiguri substantiale intr-un timp scurt si cu investitii minime.

Cel mai mare esec este sa nu incerci, nu trebuie sa visezi la succes,munceste pentru el !!

Porneste o afacere mica stabila si de viitor-Reumplerea cartuselor de cerneala
 
Reumplerea cartuselor de cerneala este o afacere mica dar cu un potential de dezvoltare rapida,in general cartusele de cerneala sunt scumpe dar si daunatoare mediului inconjurator deci refill-ul face parte din categoria afacerilor prietenoase mediului dar si buzunarului.Statistic cam peste 70% dintre posesorii unui computer detin si o imprimanta cu jet de cerneala in timp ce peste 90% din firmele din orice domeniu detin cel putin o imprimanta sau xerox.

In acest moment esti deja un client al centrelor de refill,asa ca poti incepe afacerea ta in domeniu,nu trebuie sa fii  un  expert in aceasta meserie,poti incepe sa exersezi aceasta tehnica prin reumplerea propriilor cartuse sau ale rudelor sau prietenilor urmand ca in timp pe masura dezvoltarii priceperii si afacerii sa achizitionati cat mai multe cartuse goale pe care le veti folosi ca rezerva in cazul unor comenzi mai mari si urgente

 Dupa un calcul simplu un cartus reumplut costa 2 lei si poate fi vandut cu 7-9 lei,o medie de 10-20 clienti pe zi poate insemna un profit interesant pentru inceput.Investitia in materiale si unelte este minima un kit de baza pentru refill costa aprox. 250$ si contine absolut tot ce aveti nevoie pentru cele mai populare marci de cartuse de cerneala Dell,Lexmark,Hp,10 litri cerneala neagra pigment, 1 litru de cerneala galben,magenta si cyan,seringi 10 -20 ml,ace scurte si lungi,banda de aluminiu solutie curatare pentru maini,instructiuni etc.
In general multi utilizatori de imprimanta sau xerox au cunostintele generale despre reumplerea cartuselor dar nu sunt interesati sa faca acest lucru pentru ei,din lipsa timpului sau nepriceperii, deci puteti profita de acest lucru si pot deveni clienti fideli pe termen lung.
Consumul in acest domeniu a crescut foarte mult si este in dezvoltare sunt firme care consuma un cartus de cerneala per ora sau zi afacerea acestora fiind bazata pe obtinerea de profit din consumul de cerneala si hartie(productie media,afise,banere,copyshop,etc)
Un element esential pentru aceasta afacere este amplasamentul,un spatiu aflat intr-o zona cu trafic pietonal si in apropierea unor institutii sau firme ce pot deveni interesate de seviciul oferit, poate contribui semnificativ la reusita in acest business.Pubicitatea clasica, ziare locale,radio,site sau blog sunt suficiente pentru reclama.
Candva a existat refill-ul pentru stilou acum exista cartusul de cerneala!

CUM ALEGEM UN NUME POTRIVIT PENTRU BLOG SAU SITE

Alegerea unui nume potrivit pentru situl sau blogul tau  reprezinta o etapa dificila si importanta in startul afacerii tale pe net,numele sitului este identitatea ta pe internet si succesul depinde de aceasta alegere.Un nume simplu si usor de retinut dar care sa fie relevant si cu o asociere adecvata activitatii si profilului afacerii tale va fi o adevarata provocare pentru cei care vor o imagine buna si o prezenta de top in indexul motoarelor de cautare.

Primul pas pentru realizarea unui site este alegerea domeniului (domain name)-nume domeniu Ex.www.scoala.ro( pentru un domeniu romanesc) sau avem si alternativa www scoala.com,org,net,biz, info,eu,daca afacerea este activa mai mult pe plan international.
Cele mai cautate nume de domenii sunt cele scurte si usor de retinut formate din doua sau trei litere si sau caractere dar care sa fie descriptive vizavi de continutul sitului sau tipul afacerii.Curand vei descoperi ca numele ales de tine nu este disponibil  deoarece majoritatea celor care iti plac sunt deja luate,asadar vei pune in practica abilitatile de inventie pentru gasirea unei combinatii numismatice potrivite.

Pasul doi  un site are nevoie de gazduire( hosting) acesta reprezinta suportul pentru prezenta pe internet,am ales numele,acum avem nevoie de stocarea informatiei necesare sustinerii un site,spatiul unde se vor depozita fisierele necesare paginilor web.Gazduirea poate fi gratuita sau cu plata insa atat pentru domeniu cat si pentru gazduire este recomandat sa alegem plata pentru servicii de calitate.

BITCOIN - Euro-Dolar sau Bitcoin - Moneda viitorului

Euro dolarul sau alte valute conventionale sunt deja depasite fata de renumita moneda virtuala Bitcoin;lansata in 2008 de catre japonezu...

loading...