Mastercard start la premii de vara.!

Campania Nationala "Traieste noul de nepretuit"

"Hello priceless"

Descopera si bucura-te de premii alaturi de Mastercard in campania care incurajeaza platile electronice. pentru cei care aleg sa plateasca cu cardul Mastercard in Romania.

Perioada promotiei 27 iulie - 30 septembrie 2020

Smiley este artistul campaniei si va da share la experientele sale in materie de vacante, shopping sau going-out.

Orice posesor de card  Mastercard sau Maestro, care face o plata online sau la orice punct de plată cu POS de pe teritoriul României, poate câștiga.
 


- O autorulotă pentru vacanțe și experiențe de neprețuit alături de cei apropiați.
- 90 de carduri de cumpărături în valoare de 1.000 de lei fiecare
 - 10.000 de premii constând în acces exclusiv

 la o serie de piese muzicale și videoclipuri semnate de Smiley și create special pentru campanie și câștigătorii acesteia.

Cei care plătesc cu telefonul au sanse duble de câștig pentru premiul special

- un smartwatch pe săptămână.

Participarea la concurs este simpla 

Plătește cu cardul tău Mastercard, înscrie valoarea tranzacției prin sms la 3725 sau online și poți câștiga o mulțime de premii.

www.mastercard.ro/participare 

- o tranzacție înscrisă înseamnă o șansă în plus pentru premii. 

- Toate detaliile se găsesc în regulamentul campaniei.

Smiley  a realizat in parteneriat cu Mastercard un set de melodii și videoclipuri inspirate de viziunea campaniei iar acestea sunt disponibile doar pentru câștigători, în baza unor coduri unice de acces.

Artistul va realiza și o serie de vlog-uri prin care va da  share la o serie de sfaturi utile, descoperite în această perioadă, care să îi inspire pe români să vadă partea bună din fiecare lucru și să transforme fiecare moment în unul de neprețuit.

Din data de 01.08.2020  este disponibila o colecție specială de tricouri, bandane și alte articole vestimentare in pop-up-shop-uri din Bucuresti si Mamaia - Mercato Kultur și Carnivale Food Market - Bucuresti - Biutiful by the Sea - Mamaia

Aceste articole sub marca Mastercard și HaHaHa Production pot fi achiziționate doar cu un card Mastercard sau Maestro iar fondurile strânse în urma vânzării produselor vor fi direcționate către casa de producție pentru înființarea unui studio dedicat recrutării și promovării tinerelor talente și pentru a contribui, astfel, la construirea unui viitor mai bun în industria muzicală românească.


loading...