MONEDA VIRTUALA-MINERITUL DE CRIPTOMONEDE

CUM FACI BANI DIN MINERITUL MONEDELOR VIRTUALE

Revolutia digitala s-a declansat,criptomonedele au deschis drumul catre noua moneda viitorului si anume criptomoneda, acum banii sau valoarea lor este reprezentata in valuta virtuala.

BITCOIN, BYTECOIN, ZCASH, MONERO, LITECOIN, DOGECOIN, AEON si multe altele monede lansate recent !

Istoria criptomonedei virtuale a inceput acum noua ani cand japonezul Satoshi Nakamoto, a gasit cea mai sigura si libera cale de protectie investitiilor si finantarea libera sub anonimat a afacerilor sau a tranzactiilor independente de banca, stat sau paritate a valutelor traditionale, euro/usd.


Moneda Bitcoin nu a starnit interesul asa repede la inceput! insa evolutia lenta de la valoarea de 0.0003 usd/btn in 2009  la aprox. 18.000 usd/btn  in decembrie 2017 a adus si convingerea privind siguranta tranzactiilor si imposibilitatea falsificari sau dependenta de institutiile statului emitent al unei monede normale tiparite sau valute/aur.
Numarul limitat de monede virtuale este atu-ul privind inflatia si independenta de economia altor state la nivel mondial asa cum e cazul unei monede sau al banului tiparit.
Numarul total de monede Bitcoin este de 21.000.000.mai sunt doar 4 mil. de monede si batalia este cam pe terminate,insa in ce priveste bitcoin,alte monede virtuale sunt doar la inceput si o inspiratie buna privind investitia in criptomonede te poate face milionar candva,asa cum cei care au investit doar cativa dolari in Bitcoin sau doar au ninerit acum sunt...doar Milionari!

Poti incepe oricand mineritul monedelor virtuale pe calculator laptop sau mobil, candva valoarea muncii tale si a timpului pierdut va fi rasplatita...si oricum poate deja ai calculatorul pornit fara sa castigi nimic pe Facebook!
Cel mai simplu  rapid si accesibil mod de a castiga prin minerit Bitcoin,Litecoin,Bytecoin,Ethereum,Dogecoin este pasiv si nu trebuie sa faci mare lucru, in cateva minute poti instala si rula programul sau aplicatia   MINER GATE selectezi moneda pe care o vei mineri si imediat se vor aduna in contul tau  acei banuti atat de valorosi !
Cea mai populara aplicatie MinerGate dispune si de minatul inteligent tip Smart minining mod in care  este activ mineritul pentru cea mai buna moneda virtuala privind rata de schimb,alta optiune este minatul in cloud,disponibil pentru oricare din cele 16 monede virtuale.Cea mai profitabila moneda pentru anul acesta 2018 este Bytecoin si Monero chiar daca rata de schimb pare putin cam scazuta BTC/BNC sau BTC/XMR tocmai pentru acest aspect sunt mai atractive!
Aplicatia disponibila pentru smartphone aduce rezultate chiar surprinzatoare viteza de 15-40H/sec. si cu un laptop 40-60H/sec.
Miner - gate este un pool mining si ofera un panou de bord complex  unde poti  verifica instant rata de schimb,viteza de lucru a procesorului tau,portofelul si optiunea privind cumpararea sau vanzarea in alte valute prin Changelly casa de schimb online pentru oricare din monedele virtuale.Aici poti face schimbul din USD in Bitcoin sau din Bitcoin in USD.Softul GUI Miner nu necesita cunostinte de instalare si configurare pur si simplu il instalezi,introduci adresa de mail si parola si esti gata la poarta mineritului inteligent.Vei deschide un cont si pe website tot cu acceasi adresa de mail si parola iar acum vei urmari evolutia castigurilor tale si a celorlalti participanti din mining-pool.
Poti folosi in accelasi timp si calculatorul smartphone-ul sau laptopul pentru mineritul in contul tau. Pentru a mari viteza si castigul, poti utiliza oricare din aceste instrumente fara consumi resurse mari de mememorie sau procesor.
MinerGate dispune de optiunea utilizari 50% sau100% a procesorului sau placii grafice,este compatibil pentru Windows, Mac, Linux (Ubuntu, Fedora, etc.) si toate tipurile de procesoare CPU, GPU, ASIC. 
Mineritul de criptomonede devine o pasiune profitabila si este inca disponibil pentru orice persoana interesata de investitie in viitor...!..1BITCOIN = 18.000 USD. .in acest moment...maine!?
  

loading...