MESTESUGARII PRIMESC GRATIS BANI

SPRIJIN FINANCIAR PENTRU MESTESUGARIf

Guvernul ofera sprijin mestesugarilor si artizanilor. Programul naţional multianual pentru susţinerea meşteşugurilor şi artizanatului  în politicile economico-bugetare și financiare ale statului român.


Operatorii economici din domeniul meșteșugurilor și artizanatului vor beneficia de ajutor de minimis în urma adoptarii de catre Guvern in data de 30 august 2016,la propunerea Ministerului Economiei, Memorandumul cu tema „Încadrarea schemei de ajutor de minimis Schema de minimis pentru meșteșuguri și artizanat"cu finanţare de la bugetul de stat este elaborată pentru anul 2016, cu posibilitatea  de prelungire si in următorii ani.
Data estimată la care va intra în vigoare această schemă este luna septembrie 2016, iar perioada estimată în care se vor efectua plățile ajutorului de minimis este până la finalul anului 2016.
Bugetul alocat schemei este 890.000 lei. Numărul minim al operatorilor economici beneficiari ai acestei scheme de ajutor de minimis este estimat la 160/an, respectiv 800 beneficiari pentru perioada 2016-2020.

loading...