UN WEBSITE LA CHEIE-AFACEREA TA PE NET

UN WEB SITE LA CHEIE AFACEREA TA PE NET

Afacerea ta pe net nu poate incepe fara internet asa ca un website la cheie este o alegere la indemana fara prea mult efort din partea ta. In principiu oferta este destul de bogata dar sunt de preferat site-urile cu programe de marketing afiliat si publicitate incorporate deja care pot aduce venituri pasive fara o implicare permanenta in administrare sau updatare fiind realizate de profesionisti.
Alegerea subiectului a nisei pe care trebuie sa te orientezi este cel mai important lucru. Un site cu o tema de actualitate foarte populara, cu o structura bine definita si un design atragator va fi un succes imediat.Paginile tale ar trebui sa contina un produs nou sau ceva mai putin cunoscut Ex. sfaturi despre cresterea animalelor, renuntarea la fumat, ingrijirea casei, sanatate,alimente, plante,frumusete sport ,etc.In general siturile gata facute au un aspect placut insa nu intotdeauna au designul care se potriveste afaceri tale,in plus vei avea parte de ceva publicitate  in paginile tale care apartine gazdei sitului tau asadar veniturile tale se pot injumatati

optimizare web

Un serviciu de hosting gratuit este un inceput insa un hosting cu plata iti poate oferi mult mai multe avantaje,un spatiu de expunere mult mai mare 10-12 gb,trafic nelimitat,adrese de mail nelimitate,domenii nelimitate si la preturi rezonabile.Un site gata facut nu inseamna ca va aduce imediat vizitatori chiar daca ai un continut de calitate,1-2 pagini nu sunt suficiente insa 10-20 pagini te vor ridica mult in indexul cautarilor si va spori traficul catre situl tau.Programele de publicitate si afiliere asigura un castig bun si chiar o imagine  mai complexa a paginilor asortate bine grafic si cromatic acestea pot atrage multi clienti sau vizitatori.
Originalitatea adaugata unei simplitati eficiente poate face din situl tau un adevarat succes.
Hosting web gratuit asociat cu caracteristici avansate pentru găzduire si construire de site-uri dinamice profesionale.  Spatiu web gratuit securizat cu absolut toate instrumentele de gazduire web de care ai nevoie.

Web Hosting

Pachetul  include :
- 1500 MB de spatiu pe disc , 100 GB Bandwidth
- Gazdă propriul domeniu ( http://www.yourdomain.com )
- CPanel Gazduire
- Peste 500 de site-uri sabloane gata pentru a incepe constructia sitului tau
- Ușor de utilizat site-ul  pentru un incepator
- POP3 e-mail gratuit de Box cu acces Webmail
- FTP si Web bazate pe File Manager
- PHP , MySQL , Perl , CGI , Ruby .
- Si multe altele .
 Incepe gratuit constructia sitului tau  cu  SITUL MEU GRATUIT-FREE HOSTING

If you wish to have a professional shared hosting quality in a free hosting package, come and host with 000webhost.com and experience the best service you can get absolutely free.

Founded in December 2006, 000webhost.com has a trusted free hosting members base of over 60,000 members and still counting! Offering professional quality hosting, support, uptime and reliability, we have a great community of webmasters, you'd love to be a part of!

Register now and get it all free:
*** 1500 MB of disk space
*** 100 GB of data transfer
*** PHP and MySQL support with no restrictions
*** cPanel control panel
*** Website Builder
*** Absolutely no advertising!

Web Hosting

loading...