GOOGLE ADSENSE DA VALOARE BLOGULUI TAU

BANI CU GOOGLE ADSENSE


Este de la sine inteles ca nu exista un mijloc mai simplu si mai eficient de acastiga bani pe net decat google Adsense.Google iti ofera aceasta posibilitate prin insasi utilizarea serviciului oferit de catre ei,ai internet ai google,ai afacerea ta on line.
Ca orice utilizator de internet esti interesat desigur daca poti avea afacerea ta pe net din care sa castigi un leu,dolar sau zeci sute sau chiar mii.Exista n si n de posibilitati de a incepe o afacere pe net insa oricum tot de google adsense vei avea nevoie indiferent daca afacerea ta este deja profitabila sau abia ai inceput.
Cand vrei sa incepi un bussines on line deja esti pe net in cautare de noutati in afaceri si oportunitati de castiga bani usor fara munca,asadar deja folosesti serviciul oferit de google cel mai puternic motor de cautare.
Acum vrei sa dai valoare timpului si banilor tai,Adsense nu te va imbogatii peste noapte insa vei avea parte de un venit constant si substantial atata timp cat vei respecta regulile programului

Ce este adsense? Un program gratuit care iti ofera posibilitatea sa castigi bani din reclamele google afisate pe blogul sau site-ul tau si vei fi platit in functie de numarul afisarilor de pagina,numarul vizitatorilor care au dat click pe reclamele respective,timpul pe care il aloca un utilizator paginilor tale existand un mod complex in care se va calcula venitul tau si pe care il poti monitoriza oricand accesand contul tau adsense.

Cum incep? Inscrierea este gratuita la fel ca si deschiderea unui cont google,tot ce ai de facut este sa te inregistrezi urmand instructiunile din pagina google.com fiind disponibil si in limba romana.Ai nevoie de o adresa de email valida pentru verificare si o parola pentru gestionarea contului

loading...